Medika H&S Impex

Bodystik

Pletismografie corporală - standardul de aur în diagnosticarea funcției pulmonare

Producator: Geratherm Respiratory

Bodystik

Pletismograful Bodystik este conceput pentru confortul atat al pacienților cat și a utilizatorilor. Încorporând un scaun pivotant robust, pacienții cu mobilitate redusă pot accesa cutia confortabil, acest design facilitează, de asemenea, asistența pacienților cu mobilitate redusă pentru utilizator. Brațul complet reglabil pe înălțime este reglat electronic printr-un panou de control simplu și intuitiv, în exteriorul cabinei, permițând mici ajustări chiar și atunci când ușa cabinei este închisă.

Intrare ușoară în cabină

Geratherm Respiratory a urmat un proces de proiectare intenționat să îmbunătățească experiența pacientului înainte, în timpul și după faza de testare. Cabina a fost proiectată cu o treaptă de uşă extrem de joasă, facilitând intrarea în cabină, în special pentru pacienţii în vârstă sau infirmi. Designul unic al scaunului,pivoteaza 60 de grade pentru a permite pacienților să se așeze în afara cabinei și să se aseze confortabil pentru testare, o caracteristică deosebit de utilă pentru utilizatorii de scaune cu rotile.

Îngrijirea optimă a pacientului

Bodystik este construit dintr-un cadru robust de aluminiu, asigurând măsurători stabile și fiabile, iar confortul este îmbunătățit prin geamurile ESD pe toate părțile, precum și partea superioară, permițând o vedere clară a împrejurimilor și o senzație luminoasă și confortabilă în interior. Panourile vitrate transparente permit o comunicare vizuală clară, aceasta merge mână în mână cu sistemul de interfon integrat, permițând pacientului să audă clar instrucțiunile utilizatorului în timpul fazei de testare.

Controlul calității

Ca și în cazul tuturor dispozitivelor Geratherm Respiratory, testarea și analiza este controlată de platforma software BLUE CHERRY® . O atenție deosebită a fost acordată procedurii de testare pentru Bodystik din BLUE CHERRY®, software-ul poate ajuta utilizatorul să asigure un test bun în conformitate cu ghidurile ATS/ERS prin afișarea datelor pentru elemente precum frecvența respirației și timpul de expirare în timpul manevrei de testare. BLUE CHERRY® și Bodystik permit, de asemenea, utilizatorului să creeze o secvență de măsurare predefinită care să permită repetări sau încercări multiple de măsurători specifice, permițând utilizatorului să se concentreze mai bine asupra pacientului.