Medika H&S Impex

Termeni si conditii

Informatii despre site

Site-ul web medika.ro este proprietatea societatii MEDIKA H&S IMPEX SRL cu sediul social in judetul Maramures, localitatea Baia Mare, str. 9 Mai nr. 23 C, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J24/828/1995, C.I.F. RO 7716520.

Site-ul medika.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni din continutului sau. De asemenea, medika.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut. Medika.ro poatesa suspende sau sa blocheze accesul anumitor vizitatori la o parte sau la intregul continut, fara notificari, formalitati sau explicatii.

Proprietatea intelectuala

Continutul si designul site-ului medika.ro, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul site-ului, sunt proprietatea MEDIKA H&S IMPEX SRL.

Vizitatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea, expunerea oricarui continut decat cu acordul scris expres al medika.ro. Este interzisa utilizarea continutului in alte scopuri decat cele prevazute de medika.ro.

Protectia datelor

Medika.ro nu colecteaza date sau informatii cu caracter personal ale vizitatorilor.

Cookie-urile utilizate de medika.ro asigura vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si furnizeaza date in vederea analizarii si realizarii unor statistici anonime care permit imbunatatirea continutului site-ului, fara a permite indentificarea pesonala a vizitatorului, nesolicitand informatii cu caracter personal.

Informatiile colectate pentru analiza comportamentului vizitatorilor provin din raportul de trafic al serverului: adresa IP, ora vizitarii site-ului. Aceste informatii sunt inregistrate pentru o perioada de timp determinata. Medika.ro nu utilizeaza datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele adreselor IP.

Medika.ro utilizeaza servicii externe de analiza a traficului: Google Analytics.

Medika.ro garanteaza ca depune toate eforturile pentru a asigura securitatea datelor, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.