Medika H&S Impex

Diffustik

Diffustik se adaptează nevoilor dumneavoastră și ale pacienților dumneavoastră

Producator: Geratherm Respiratory

Diffustik

Geratherm Respiratory Diffustik este dispozitivul de măsurare ideal pentru difuzia pulmonară, oferind rezultate fiabile, reproductibile de la un analizor de gaz rapid cu infraroșu. Diffustik a fost dezvoltat ca parte a unui sistem modular care poate fi extins prin adăugarea de module suplimentare. Astfel, capacitatea de difuzie a monoxidului de carbon (DLCO) și parametrii spirometriei însoțitori, cum ar fi debitul-volum și MVV, pot fi îmbunătățite cu alte valori relevante pentru diagnostic, cum ar fi MIP/MEP, Rocc/Rint sau rezistența respiratorie și volumele pulmonare, cu adăugarea de opțiuni hardware și software.

Procesare offline

Ca și în cazul tuturor sistemelor respiratorii Geratherm, Diffustik este controlat de puternicul software de diagnostic cardiopulmonar BLUE CHERRY®, care măsoară, evaluează și afișează rezultatele. Afișajul grafic simplu de înțeles afișat pe parcursul procedurii de testare ajută utilizatorul să identifice rapid posibilele scurgeri, de exemplu la conexiunea la piesa bucală a pacientului, precum și să furnizeze informații despre anatomia plămânului.

Rază mare de rotație

Standardizarea testului necesită ca subiectul să fie în picioare sau așezat, brațul flexibil Diffustik ajută la adaptarea acestui lucru, cu capacitatea de a se mișca cu ușurință în sus și în jos între aproximativ 60 de grade odată ce a fost așezat, brațul poate fi blocat pentru a spori confortul pacientului. Această libertate de mișcare permite o gamă largă de poziții de măsurare. Poate fi adaptat confortabil fiecărui pacient, indiferent de înălțimea individuală, fiind ideal pentru utilizatorii de scaune cu rotile.

Concept modular

Opțiunile software permit extinderea Diffustik-ului cu includerea măsurătorilor MIP (Maximum Inspiratory Pressure) și MEP (Maximum Expiratory Pressure). MIP și MEP oferă informații importante despre impulsul respirator, mușchii respiratori și mușchii respiratori auxiliari, această măsurătoare permite investigarea tulburărilor neuromusculare, cum ar fi scleroza laterală amiotrofică (ALS).