Medika H&S Impex

BWA 2.0

Body Water Analyser 2.0

Noul dispozitiv InBody oferă măsurători avansate care pot fi utilizate pentru a identifica dezechilibrele lichidelor corporale și pentru a înțelege mai bine sănătatea totală a corpului.

Producator: Inbody

BWA 2.0

BWA 02 : un nou standard in analiza lichidelor corporale. Analizor cu electrozi tactili tetrapolari tip clește cu 8 puncte de contact, 8 nivele de frecvenţă, (1, 5, 50, 250, 500kHz, 1, 2, 3 MHz). Măsoară impedanța Z (40 măsurători la 8 nivele), şi unghiul de fază (15 măsurători la 3 nivele): Nivelele de frecventa de masurare de 2 si 3 MHz sunt unice in lume. Toate performanțele Inbody 970. 7 tipuri de rapoarte diferite. Opțiune de funcționare cu baterii. Opțiune de lucru cu electrozi de unica folosință (adezivi). Mod de examinare: în picioare, șezînd, culcat.

Similar cu predecesorul său, InBody S10, designul portabil și convenabil al BWA 2.0 permite efectuarea testelor din mers în modul medical sau în modul cercetare. În plus, utilizatorii pot alege să testeze și în decubit dorsal, așezat sau în picioare, oferind persoanelor cu mobilitate limitată sau membre amputate acces egal la măsurători precise pentru rezultate standard, cum ar fi procentul de grăsime corporală și masa musculară scheletică.

În plus, folosind 8 frecvențe diferite, vor fi efectuate 40 de măsurători de impedanță pe cele cinci segmente ale corpului. Din acest motiv, dispozitivul este capabil să măsoare mai multe rezultate și poate imprima până la șapte foi de rezultate separate care rezumă:

Body Water Results

Body Composition Results

Body Composition Results for Children

Research Results

Evaluation Results

Comparison Results

Thermal Results

Fiecare dintre aceste fișe de rezultate InBody poate fi utilizată într-o varietate de industrii, clienții care doresc să-și dezvolte obiceiuri alimentare mai bune, să-si îmbunătățească sănătatea și forma fizică, să câștige masa musculară, să se recupereze după o accidentare și multe altele. Aplicațiile dispozitivului sunt nelimitate.

În plus, profesioniștii din domeniul medical, al nutriției și al fitnessului pot, de asemenea, să revizuiască digital rezultatele individuale ale testelor InBody pe afișajul LCD al dispozitivului, pe web sau prin intermediul software-ului nostru de gestionare a datelor, LookinBody.