Medika H&S Impex

ABIlity

Dispozitiv medical pentru determinarea indicelui glezna-brat (IGB/ABI)

Producator: Huntleigh Ltd, UK

ABIlity

Indicele glezna brat (IGB) este un test non-invaziv valabil și fiabil pentru măsurarea fluxului sanguin arterial la nivelul picioarelor. Se folosește, ca parte a unei evaluări detaliate a piciorului, pentru a examina pacientii pentru prezența și severitatea compromisului arterial și pentru a identifica acei pacienti care necesită o evaluare vasculară suplimentară, precum și pentru a preveni aparitia ulcerelor la nivelul piciorului.

Avantaje Dopplex Ability

Doppler Abillity Huntleigh este considerat cel mai performant si versatil dispozitiv medical utilizat pentru determinarea automata a indicelui glezna brat avand urmatoarele avantaje:

1. Extrem de ușor de utilizat și complet automat.

2. Nu este nevoie să vă odihniți pacientul timp de 15 minute inainte de examinare reducand timpul total de testare.

3. Examinarea IGB bilateral simultan se efectueaza rapid în maxim 3 minute.

4. Eficientizare din punct de vedere al costurilor financiare.

5. Nu este nevoie să eliminați șosetele sau ciorapii pacienților mentinand confortul și demnitatea pacientului. Determinarea se poate efectua si la pacientii cu rani deschise (ulcere) datorita mansetelor de plastic speciale non-aderente din componenta kitului.

6. Ușor de aplicat si identificat cele 4 manșete, fiecare manseta avand tubul de legatura cu o culoare diferita.

7. Este portabil și se alimenteaza de la rețeaua electrica cand se reîncarca, fiind dotat cu accumulator  (baterie litium ion) si avand o greutate de max 3 kg.

8. Imprimanta integrata in unitatea centrala pentru documentarea rezultatelor și a formelor de undă, ajutand la diagnosticul corect.

9. Copie de rezervă instantanee pentru datele pacientului și decontare catre CNASS.

10. Interpretarea automată inclusa a indicelui glezna-brat

11. Rezultatele sunt reproductibile si precise fiind dovedite clinic de studii recente.

Programul DR4

Pachetul software DR4 este un pachet software unic de raportare vasculară pentru utilizarea împreună cu Dopplex Ability, MD2 și Unități Doppler MD200. 

Permite determinarea indicelui glezna brat automat și studii vasculare Doppler care trebuie înregistrate și salvate în o bază de date a pacienților,cu toate datele existente.