Medika H&S Impex

Cicloergometru CORIVAL

Utilizabil in domeniile: cardiologie, funcţie pulmonară, terapie ocupaţională, recuperare cardiacă, fizioterapie.

Producator: Lode BV, Olanda

Cicloergometru CORIVAL

Caracteristici

Cicloergometrul Corival este un ergometru modern cu un design ergonomic, stabil iar noile metode de operare îl fac chiar şi mai uşor de folosit. Datorită unei tastaturi simple puteţi accesa funţia meniu complet cu doar 3 butoane. Pentru a răspunde cerinţelor individuale se pot regla liber diferiţii parametrii afişaţi pe ecran.

Pentru copii este disponibilă o variantă pediatrică.

Sarcina de încărcare mărită 7 – 1000 watt, controlată electro-magnetic, face posibilă utilizarea ergometrului pentru diferite aplicaţii. Sarcina de vârf (1000 watti) poate fi menţinută timp de maxim 6 minute. Creșterea minima de încărcare: 1W

Dispozitivul poate fi transportat uşor prin intermediul unei simple roţi retractabile.

Corival este dotată atât cu interfeţe digitale cât şi analoage. Disponibilitatea celor mai comune protocoale folosite permite conectarea uşoară la alte echipamente (ECG, PC ECG).

Principiul de frânare cu curenţi eddy reduce nivelul zgomotului la minim.

Dimensiuni aparat: 115x60x114cm

Greutate aparat: 56kg

Greutate maxima pacient: 160 kg

Opţiuni

Unitate de control programabilă.

Ofera posibilitatea de a programa liber până la 50 de protocoale pentru utilizator.

Unitatea programabilă de control poate fi extinsă cu un port cu infraroşii pentru comunicare wireless cu un calculator, laptop sau PDA.

Modulul tensiune arterială. Folosind această opţiune puteţi extinde Corivalul dvs standard cu un monitor de verificare a tensiunii arteriale prin intermediul Analizei Dimensionale K – Sound (DKA), declanşat de un puls TTL de la sistemul ECG sau de la receiver-ul de ritm cardiac. Acest modul poate fi controlat printr-un dispozitiv extern, de exemplu un sistem ECG sau PC ECG.

Opţiune pediatrică. Această opţiune vă permite să faceţi Corival-ul dvs potrivit pentru copii mici. Furnizează un scaun mic pentru copii şi manivele reglabile.

Manivele reglabile.  Aceste manivele sunt reglabile în raza de 80 până la 170 mm, cu incremente de 10 mm. Lungimea minimă a piciorului este de 610 mm iar cea minimă a şeii/scaunului este de 530 mm.

Opţiunea ritm cardiac. Constă dintr-o curea Polar, receiver şi oferă posibilitatea de a programa protocoalele de ritm cardiac controlat. Ritmul cardiac este afişat pe ecran.