romana english magyar

Analizoare de compoziție corporala

Inbody 720

InBody 720 este ales de experți

Sistem de maximă precizie utilizînd o tehnologie nouă, multifrecvenţă (8 puncte de contact, 9 nivele de frecvenţă, pe un un domeniu cuprins între 1kHz şi 1 MHz). Măsoară rezistenţa, reactanţa şi unghiul de defazaj. Puncte de măsurare: braţ drept, braţ sting, trunchi, picior drept, picior stîng. Tehnică de măsurare segmentală. Determină: grăsimea viscerală, masa totală a grăsimilor, lichid intra- şi extracelular, total lichide, edem, edem segmental, masa musculara scheletala, echilibru stăng/drept.

InBody – produsul unei mari tehnologii

InBody 720 este ales de experți

InBody a fost lăudat de cercetătorii medicali din lume pentru puterea sa de analiză și siguranța sa clinică. Un diagnostic corect reprezintă baza unui tratament eficace.

Tehnologia InBody:

Tehnologia InBody este patentată ca tehnologie de origine în țări avansate din întreaga lume, printre care SUA, Japonia și Uniunea Europeană. Folosind metoda cu electrod tactil în 8 puncte, InBody măsoară corpul pe segmente și deține o tehnologie unica de analiză a compoziției corporale care nu duce la estimări empirice ca sex sau vârstă.

InBody reprezintă esența tehnologiei sofisticate

Ca aparat high-tech, InBody împinge limita frecvenței ce determină performanța analizorului compoziției corporale. InBody, analizorul compoziției corporale de super precizie, măsoară rezistența în frecvențele de bandă de 1 kHz – 1 MHz și reactanța în frecvențele medii.

În ultimele decenii, a fost dezvoltată o tehnică ce analizează compoziția corporală pe baza proprietăților conductoare electrice ale țesuturilor biologice. Analiza Impedanței Bioelectrice (BIA) are mai multe avantaje decât alte metode, în sensul că este sigură, rapidă și ușor de realizat, și necesită o minimă pregătire a operatorului. De aceea, tehnica s-a răspândit mult în spitale, centre de sănătate, cluburi de fitness și în domeniul cercetării.

Cu toate acestea, în detectarea schimbărilor acute și cronice în compoziția corporală, utilitatea clinică a BIA convențională a fost limitată la persoanele cu o sănătate medie. Din cauza acumulării sau pierderii de lichid localizat și imposibilitatea de evaluare corectă a balanței între apa intracelulară (ICW) și apa extracelulară (ECW), metoda BIA este dificil de aplicat la persoane care chiar au nevoie de analiza compoziție corporale, ca de exemplu, pacienți, persoane în vârstă, copii și atleți.

Biospace a întărit metoda BIA convențională și și-a dovedit tehnologia prin mai multe cercetări și studii clinice. Deoarece corpul nu este un conductor electric izotrop cu zone secționale uniforme, considerăm corpul ca fiind format din cinci cilindri – patru membre și un trunchi – și măsurăm pe segmente cantitatea de apă din organism. Mai mult, folosim o tehnologie multi-frecvență pentru a măsura separat ICW și ECW. Am obținut multe patente și certificări, inclusiv aprobarea FDA, care este recunoscută pe plan mondial. Biospace, este pionier in dezvoltarea tehnologiei de analiza a compozitiei corporale.

Domenii de aplicare ale InBody

Centru de verificare medicală

InBody asigură articole de măsurare necesare pentru a preveni afecțiunile geriatrice ca și hipertensiunea, diabetul, bolile de inimă și ficatul gras. În special, cu includerea articolelor de măsurare high-tech ca și grăsimea viscerală și edemul, acesta este folosit pentru examinările medicale de verificare a afecțiunilor geriatrice.

Obezitate / Chirurgie plastică

InBody furnizează date de mare precizie necesare pentru tratarea pacienților cu obezitate ca și obezitatea severă, obezitate cu mușchi slab dezvoltați, obezitate geriatrică, obezitate infantilă și obezitate după naștere. În special, InBody are un mare nivel de precizie pentru pacienții cu constituție specială, astfel că ajută doctorii în furnizarea unui tratament potrivit.

Reabilitare / Ortopedie

Prin furnizarea mărimii corecte a părților corpului ca și brațe, picioare și trunchi, veți putea măsura schimbările din corp când se administrează tratamentul. În special, deoarece InBody poate detecta partea stângă și partea dreaptă, pot fi detectate schimbări la minut ce nu pot fi observate cu ochiul liber.

Nefrologie

InBody este folosit pentru calcularea echilibrului apei din organism, schimbarea apei din organism înainte și după dializă și situația nutrițională pentru pacienți. Deoarece răspunde foarte sensibil la schimbarea apei din organism, acesta va confirma schimbările dramatice ale edemului înainte și după dializă.

Medicină sportivă

InBody asigură o examinare precisă pentru stadiul de dezvoltare și echilibrul corpului. Articolele de analiză pe segment și diferiți indecși corporali sunt folosite ca date esențiale pentru recomandarea exercițiului.

Nutriție / Geriatrie   

InBody este folosit pentru analizarea condițiilor nutriționale și de sănătate ale pacienților cu boli debilitante, afecțiuni geriatrice, boli cronice și copii în perioada de creștere. În special, folosind o bandă cu mai multe frecvențe, acesta asigură un diagnostic precis asupra situației nutriționale a pacienților.

Diferite rezultate bazate pe măsurători

Analiza grăsime – mușchi

Mușchiul scheletic și masa de țesut adipos reprezintă subiecții principali pentru controlul greutății. Graficul cu bară orizontală vă ajută să înțelegeți compoziția dvs. corporală comparativ cu valorile standard. Valoarea de lângă bară vă indică valorile măsurate, iar capătul barei indică poziția dvs. în această gamă. Dacă lungimile barelor sunt asemănătoare, atunci compoziția dvs. corporală este bine echilibrată, iar dacă lungimile barelor fluctuează, acest lucru înseamnă că nu este echilibrată compoziția dvs. corporală.

Diagnosticarea obezității

Prin indicarea proporției IMC și a procentajului de grăsime din corpul dvs, InBody720 poate identifica persoane cu obezitate ascunsă. Un diagnostic comprehensiv al obezității poate fi realizat pe baza diferitelor abordări ca și PBF (Procentajul de Grăsime Corporală) și WHR (Raportul Talie-Șold) prin analiza compoziției corporale.

Echilibru deficitar

Există mai multe aplicații diferite legate de graficele cu valori referitoare la greutatea persoanei examinate cât și grafice cu valori absolute referitoare la greutatea standard. Prin măsurarea distribuției mușchiului pe segment, puteți verifica echilibrul corpului și nivelul de dezvoltare pe segment. InBody furnizează informații esențiale pentru a verifica efectul tratamentului de reabilitare sau pentru a stabili direcția pentru exercițiu.

Edem segmental

InBody 720 arată scorul edemului pe segment cât și scorul edemului pentru întregul organism.

 Edem

Graficul arată raportul de ECW la TBW și ECf la TBF. Scorul edemului unei persoane sănătoase este menținut în proporții normale.

Zona de grăsime viscerală

Acesta indică câtă grăsime este acumulată în zonele viscerale.

Grafic de creștere – pentru copii sub 18 ani, în loc de zona de grăsime viscerală, se prezintă un grafic de creștere. Cu grafice legate de vârstă, sex, înălțime și greutate, se pot urmări condițiile de dezvoltare ale creșterii lor.

Evaluare comprehensivă variată

Evaluare nutrițională, managementul greutății, diagnosticarea obezității, echilibrul organismului, rezistența corpului, diagnosticarea de sănătate. Fișa de rezultate a InBody 720 rezumă toate rezultatele obținute pe partea stângă. Acest lucru face ca pacienții să înțeleagă mai ușor starea lor de sănătate. Folosind diferite culori, se disting chiar și stările precare și sensibile. Ajută la verificarea și vizualizarea generală a compoziției corporale dintr-o privire.

Istoricul compoziției corporale

Rezultatele examinărilor vor fi stocate astfel încât schimbările în compoziția corporală ale persoanei examinate să poată fi urmărite.

Informații suplimentare

Metabolismul de bază, masa celulară, gradul de obezitate, conținutul de minerale al oaselor. InBody arată indecșii utilizați în mod obișnuit referitor la compoziția corporală.

Controlul greutății

Pe baza rezultatelor analizei compoziției corporale, sunt sugerate greutatea țintă și cât trebuie reglat din grăsime și mușchi.

Scorul Fitness

Această cifră generalizată este sugerată pentru ca subiecții să și-o amintească ușor. Trebuie să vă asigurați că scorul crește prin controlul greutății.

Specificații tehnice

Metoda de măsurare

Metoda analizei cu impedanță bioelectrică cu mai multe frecvențe pe segment direct, Metoda DSM-BIA

Articole de măsurare

Impedanța (Z) – 30 de măsurători de impedanță folosind 6 frecvențe diferite (1kHz, 5kHz, 50kHz, 250kHz, 500kHz, 1000kHz) la fiecare 5 segmente (brațul drept, brațul stâng, trunchi, piciorul drept, piciorul stâng)

Reactanța (Xc) - 15 de măsurători de impedanță folosind 3 frecvențe diferite (5kHz, 50kHz, 250kHz) la fiecare 5 segmente (brațul drept, brațul stâng, trunchi, piciorul drept, piciorul stâng)

Metoda cu electrod

Sistem cu electrod tactil în 8 puncte tetrapolar

Metoda de calculare a compoziției corporale

Fără estimare empirică

Rezultate

Apa intracelulară, apa extracelulară, proteinele, mineralele osoase / neosoase, masa grăsimii corporale, masa mușchilor scheletici, masa ușoară, masa fără grăsime, greutatea, IMC, procentajul de grăsime din organism, raportul talie-șold (WHR), masa ușoară pe segment, raportul edemului masei ușoare pe segment, edem pe segment, zona de grăsime viscerală (graficul de creștere pentru copii sub 18 ani), evaluare nutrițională (proteine, minerale, grăsime), echilibrul corporal, rezistența organismului, diagnosticarea sănătății, greutatea țintă, controlul greutății, controlul grăsimii, controlul mușchilor, scor fitness, gradul de obezitate, BCM, BMC, BMR, AC, AMC, istoricul compoziției corporale (rezultatele a 10 măsurători), impedanța fiecărui segment și frecvențe

Curentul aplicat

100μA (1kHz), 500μA (altele)

Consum de energie

60VA

Alimentare

100-240V~, 50/60Hz

Tip ecran

LCD TFT color 640x480

Interfață externă

RS-232C 3EA, USB (transferarea bazei de date pe un dispozitiv extern) 2EA, Ethernet (10-100 Base-T) IEA

Interfață imprimantă

IEEE1284 (25 pini în paralel cu PLC3 sau mai sus), USB

Imprimantă compatibilă

Imprimantă laser / Inkjet (imprimantele recomandate de Biospace)

Dimensiuni

20,5 x34,3x47,2 inci

520x870x1200mm

Greutatea aparatului

45 kg

Durata de măsurare

Mai puțin de 1 minut (mai puțin de 2 minute pentru modul în scop de cercetare)

Mediul de funcționare

10~40˚C, 30~80% RH, 500~1060hPa

Mediul de depozitare

0~40˚C, 30~80% RH, 500~1060hPa

Gama de greutate

10 ~ 250 kg

Vârsta

6 ~ 99 ani

Înălțime

110 ~ 220 cm

Conectare PC

Lookin’Body interfata si soft pt pc. si baza de date

Certificări și patente obținute de Biospace:

Patent SUA 5720296, patent Canada 2225184, patent Germania, patent Franța, patent Anglia, patent Italia, patent Japonia.

 

Prospect